Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Bikinis fotókkal jelentkezett be Kiszel Tünde Görögországból

Élvezi a nyarat Kiszel Tünde, ennél boldogabb már aligha lehetne, jelenleg Görögországban nyaral.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde az egyik legismertebb médiaszemélyiség Magyarországon, és továbbra is nagy népszerűségnek örvend. Rengeteg követője van, majdnem 25 ezren követik az Instagram oldalán, ahol igyekszik aktív lenni.

Hunyadi Donatella is hasonlóan tesz, akit már nemcsak Tünde lányaként ismerhetünk, hiszen felnőtt és saját karrierbe kezdett. Ugyancsak kiváló formának örvend, csak úgy tolonganak érte a férfiak, rengeteg bókot kap. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Tünde szintén edzésben van, amikor teheti, ott van a konditeremben, ám most minden a nyaralásról szól számára. Jelenleg ugyanis Görögországban tartózkodik, ahol nagyon-nagyon jól érzi magát, igyekszik kihasználni a jó időt, amiből arrafelé is bőven kijut.

Természetesen arra is figyelmet fordít, hogy újabb posztokkal köszönjön be, nem feledkezik meg a követőkről, akik mindig várják a tartalmakat. Tünde számára a nyár sokat jelent, ez a kedvenc időszaka, amit minden évben izgatottan vár.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.