Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Súlyos tüdőbetegsége miatt mihamarabb műtétre van szüksége Galambos Lajosnak

A zenész nemrégiben szabadult a börtönből, ám most újabb megpróbáltatás vár rá: súlyos tüdőbetegsége miatt a lehető leghamarabb műteni kell.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, a múlt héten szabadult a baracskai börtönből Galambos Lajos, jelenleg reintegrációs őrizetben van. Interjúi során egyebek mellett azt is elmondta, hogy jelenleg a tartalékaiból él, az anyagi vesztesége „óriási”, s a családjával fogják átbeszélni, mi legyen az ingatlanjaikkal, mert nem fognak mindent megtartani. Egyúttal arra is fény derült, miért akar visszatérni a börtönbe.

De a zenész nemrégiben azt is elárulta, hogy a bv mindent megtett annak érdekében, hogy a betegségei kezelve legyenek. „Ennek ellenére én egy magánklinikára jártam korábban, és ezt nem tudta a bv biztosítani, de a Péterffybe kiszállítottak például. Teljes diszkrécióval meg tudták oldani, szerintem nem látott ott senki. Beállt a bv-s autó, őrökkel és bilinccsel érkeztem” – emlékezett vissza. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

A trombitaművész szerint a kórházban megállapították, hogy műtétre van szüksége, ám az állapota speciális altatást igényelt volna, amit ott nem tudtak biztosítani. Hozzátette: a COPD nevű tüdőbetegsége és a tüdőtágulata minden bizonnyal a sokéves trombitálás miatt alakult ki – írja a Blikk a Hajdú Péternek adott nyilatkozatra hivatkozva, amely a Frizbiben hangzott el.

„Azt a műtétet, amire nekem szükségem lenne, elvégzi a Péterffy kórház, de az egyéb preparáló és hozzátartozó dolgokat nem tudja elvégezni. Az én esetemben az altatás is egy bonyolult téma, ezért csak speciális altatóorvos jelenlétében javasolták a műtétet. (…) Most a reintegrációs időszak során tervezem elvégeztetni ezt a műtétet” – tudatta Galambos Lajos.

De a műsorban arra is kitért, miért volt szüksége arra, hogy magánmentővel vonuljon börtönbe. „Azt gondolom, nem volt teljesíthető, hogy egy oxigénpalackkal és egy apnoékészülékkel úgy vonuljak be, hogy a vállamon beviszem… nem is bírok el egy ilyen nagy palackot. Ez volt az oka, nem az, hogy rosszul voltam” – magyarázta a zenész.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.