Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,56 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
457,23 Ft
Bitcoin
66,946 $

Istenien néz ki Besenyei Bogi, nagy formába lendült

Besenyei Bogi egy stresszes időszakot követően döntött úgy, hogy változásra van szüksége, és most még tudatosabban fog edzeni.

Fotó: Instagram/Boglárka Besenyei
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Besenyei Bogi sokak nagy kedvence volt az Exatlon Hungary-ben, amit gyakorlatilag neki találtak ki. Tele volt kihívásokkal a dominikai kaland, nemcsak fizikális, hanem mentális és lelki szinten is, de Bogi jól teljesített, és megmutatta, hogy egy igazán kemény nő, akivel nem lehet szórakozni, és mindig tudott meglepetést okozni.

Azóta eltelt pár év, Bogi népszerű maradt, és lenne pár műsor, amiben szintén el tudnánk őt képzelni. A Farm VIP például tökéletes választás lenne, ahogyan a Sztárbox is, ami ugyancsak feküdhetne számára. Hogy mit hoz a jövő, azt sokszor még mi magunk sem tudjuk, ugyanakkor néha jó változtatni. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

„Szeptemberben megfogadtam, ideje tudatosabbnak lennem mind az edzésben, mind a táplálkozásban. Így elkezdtünk @popafitnesszel közösen dolgozni ezen. A cél egy definiáltabb izomzat eléri volt és szerettem volna energikusabb lenni.” – írta a posztjában a mindig topformában lévő egykori Exatlon Hungary-versenyző.

Bogi elismeri, egy stresszes időszak után van, és úgy érezte, most szüksége van erre.„Egészségesen, mindenféle versenyzői ambíciók nélkül, csakis magamért. Stresszes időszak után voltam. Úgy éreztem, kell egy kis segítség, hogy újra jól érezzem magam a bőrömben. Az “átalakulásnál” nem feltétlenül a külső változás a lényeg.”

„Mentálisan fejlődni, elkötelezetté, tudatosabbá válni a céljainkat illetően, legalább annyira fontos. Azt vallom, hogy ami igaz egy területre, jelen esetben a sportra, az magával hozza a sikert az élet más területein is. De ezért tenni kell! Kitartótan! Minden egyes nap!” – folytatta az oldalán Bogi, amit érdemes követni az érdekes, motiváló tartalmak miatt.

„Mérlegelni, döntéseket hozni, jó döntéseket hozni! Végre azt mondhatom, hogy sokkal produktívabb vagyok a munkámban is, újra visszataláltam ahhoz a lendülethez, ami alapvetően jellemez és újabb célokat tűztem ki, de azokról majd később…Köszi Popa még egyszer, most már csak előre!”