Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Berki Mazsi: keményen bánt velem az élet

Berki Mazsi nem tagadja, ugyan szerencsés embernek tartja magát, keményen bánt vele az élet az évek alatt.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi élete egyik legnagyobb csatájára készül, ugyanis vasárnap este a Sztárbox döntőjében száll ringbe. Tekintve az eddigi mérkőzéseket, óriási meglepetést okozna, ha nem nyerne, talán még a kiütés is benne van a pakliban.

A sztáranyuka sok nehézségen ment keresztül Berki Krisztián mellett, aki rendkívül megosztó karakter volt. Krisztián tragikus hihetetlenséggel hunyt el, így már nem láthatja felnőni a közös kislányukat. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

„Szerencsés embernek tartom magam annak ellenére, hogy keményen bánt velem az élet.” – mesélte Mazsi a Vasárnapi Blikknek, aminek ideje alatt azt is elárulta, a kislánya születése után sokáig nem volt lehetősége olyan módon megélni az anyaságot, mint szerette volna.

Mazsi élete megváltozott

„A kislányom születése után sokáig nem volt lehetőségem olyan módon megélni az anyaságot, ahogyan szerettem volna. Hamar vissza akartam állni a munkába, de ez a velünk történtek miatt még korábban eljött, mint szerettem volna.”

Arra is fény derült, hogy amikor a lánya betöltötte az első életévét, már együtt volt az új párjával. „Amikor Emma egyéves lett, már együtt voltam a párommal, aki mellett végre az anyaságra tudtam koncentrálni.”

A szerelme mellett az élete is átalakult, sínre került, biztonságban érezheti magát. „Olyan típus vagyok, aki aktívan éli az életét, de szükségem volt arra, hogy a kislányom legyen az első minden tekintetben, és ez meg is valósult.”