Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

Berki Mazsi ismét a konditeremből jelentkezett (videó)

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A sztárédesanya is igyekszik még nagyobb formába lendülni, bár már most olyan bikiniformája van, amivel igencsak elégedett lehet.

Mondhatni most érkeztünk el a váltóponthoz a konditermekben, amik közül sok egyenesen tömve volt január első heteiben. Ez nagyban köszönhető az ajándék- és vásárolt bérleteknek, amik általában egy hónapra szólnak.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Hamarosan kiderül, kik azok, akik nem adják fel, és folytatják az edzéseket, amivel igent mondanak az egészségesebb életmódra. Még mindig időben vagyunk ahhoz, hogy nyárra nagy formába lendüljünk.

Mivel Berki Mazsi mindig is sportolt, erős alapokkal vágott neki a kihívásnak, a szülést követően is. Lelkileg is előrébb járhat, legalábbis a mosolya sokszor erre utalhat, ami igazán jó hír, hiszen van mit maga mögött hagynia.

Nagy formában jelentkezett egy távoli helyről, ahol úgy érezhette magát, mint idehaza nyáron a legnagyobb hőségben. Ez már önmagában sokat lendíthetett a motivációján, hiszen az ember általában nagyon más hangulatban tér haza egy jól sikerült utazásról.

Mazsi még lovagolt is a meseszép parton, most azonban a konditeremből jelentkezett, fitten, csinosan és trendin. Ha kíváncsiak vagytok Mazsi aktuális formájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre.