Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Berki Mazsi most már tudja

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. június 28. - 18:46

Berki Mazsi nagyon erős igyekszik lenni, és úgy tűnik, hogy szép lassan visszaléphet a fényre, amiben sokat segíthet neki a kislánya és az indonéz környezet.

Berki Mazsi is sokat tanult az elmúlt évek alatt, ő sem hozott mindig jó döntéseket, de igyekezett a lehető legjobb lenni, mind nőként, feleségként, és édesanyaként. A mostani helyzet azonban teljesen új, mert már esély sincs arra, hogy Berki Krisztiánnal újra randevúzzon, vagy hallja a hangját.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

Krisztián ideje korán, nem sokkal a 42. születésnapja előtt fejezte be földi pályafutását, ami Mazsi számára is hatalmas törést jelentett. Jelenleg Balin igyekszik újraépíteni a lelkét, és úgy tűnik, szépen halad előre, újra aktívvá vált a közösségi médiában, amin keresztül rengeteg támogatást kap.

„Van amire soha nem tudsz felkészülni. Ilyen az elmúlás. Akkor sem, ha tudod, hogy közeledik. Az idejét senki nem tudja. Te sem, én sem. Fáj? Fáj.” – írta az újabb érzelmes és mélyebb bejegyzésben Mazsi, aki egye erősebbé válik.

Rubint Réka hálóingben, különleges meglepetést kapott Schobert Norbitól

„De az élet megy tovább. Akkor is, ha fáj. Nekem most két nagy feladatom van: az elengedés és megtartás. Elengedni azt, akivel az egész életemet kívántam megosztani.” – folytatta a gyászoló özvegy és édesanya.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.