Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Ilyen szexi formában van most Berki Mazsi

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi kiváló formának örvend, amit sokan mások is kiszúrhattak, akárcsak azt, hogy egyre többet mosolyog.

Berki Mazsi igyekszik úgy alakítani az életét, hogy az ideális legyen számára és a gyermekének, aki mindig is az első lesz. Ugyanakkor még midig vannak, akik megkérdőjelezik a gyászát, és támadják, amiért igyekszik boldog lenni.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Lassan egy év telik el a tragédia óta, ami hosszú idő, és Mazsinalk nemcsak magára, hanem a kislányára is figyelnie kell. Mióta rendkívül keveset, vagy szinte semmit nem oszt meg a magánéletéről, nyugodtabban élheti az életét.

Időről időre vannak, akik nyilatkoznak róla, vagy a közösségi médián keresztül támadják, de ezeket már megtanulta kezelni. Az soha nem segít, ha beleáll egy csatába, hamarabb hallgatnak el körülötte a hangadók.

Mazsi nemrég ismét nagyon távolra utazott, és a hírek szerint az új párja is vele tartott. Ez egy életre szóló élményt nyújtó nyaralás Zanzibáron, ami a kislányra is remek hatással lehet, már csak a jó idő miatt is.

A formájára is odafigyel, és mint azt láthatjuk, gyakorlatilag visszanyerte azokat a vonalakat, amiket korábban viselt magán a szülés előtt. Sokan dicsérik, és a farmer is remekül áll rajta, nemcsak a cipő.

Még több bulvár: Nem lehet betelni Penélope Cruz természetes szépségével