Dollár
390,86 Ft
Euró
407,94 Ft
Font
472,81 Ft
Bitcoin
16,245 $

Berki Mazsi már nagyon készül

Takács Petra

2022. október 7. - 04:08

A névnapos Berki Mazsi gőzerővel készül az előtte álló kihívásokra a Dancing with the Stars harmadik évadában, de nem dőlhet hátra, mert ha a nézők nem lesznek vele elégedettek, vagy nincs mögötte egy erős támogatói háttér, akár rögtön kieshet.

Ez is benne van a pakliban, láthattunk pár komoly meglepetést az elmúlt évekből, ugyanakkor erősen valószínűtlen, hogy Mazsi azonnal kiessen. Furcsa lenne, ha megtörténne, ám mint mindig, most is a nézők szavazatai fognak dönteni.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Sokan vannak, akik nem kedvelik őt, támadják, és nem éppen tisztelettel beszélnek róla. Azok sincsenek kevesen, akik Berki Krisztián pártját fogták a vitás kérdésekben, de jól látszik, hogy Mazsinak vannak támogatói.

Ők azok a követők, akikből erőt meríthet, miközben még mindig rengetegen kíváncsiak arra, mi okozta Krisztián halálát, és igazak-e a hírek, miszerint Mazsi hónapok óta együtt van egy sikeres üzletemberrel.

Talán ezekre a kérdésekre is választ fogunk kapni, de most fontosabb, hogy Mazsi 100%-osan felkészüljön a DWS3 első élő adására, ami ezen a hétvégén lesz esedékes. Semmit nem bízhat a véletlenre, erős a mezőny, és több hét lemaradással kezdte meg a felkészülést, ugyanis eredetileg Kulcsár Edina táncolt volna a helyén, de közbeszólt egy váratlan terhesség.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.