Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Berki Mazsi a bokszról: tavaly ősszel sok problémát hozott a kapcsolatunkba

Korábban ugyanis nem sikerült összehangolni az edzéseket a magánéletével.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Berki Mazsi régen imádta a budapesti zsongást, minden napja pörgős és sűrű volt, de rá kellett jönnie, hogy már nem ebben a ritmusban él, s manapság sokkal jobban értékeli a nyugalmat. Elmondása szerint a Sztárboxnak köszönhetően a mai napig rendszeresen bokszol, de közben arra is ügyel, hogy ne menjen a párkapcsolata rovására.

Korábban ugyanis nem sikerült összehangolni az edzéseket a magánéletével. „Tavaly ősszel a boksz sok problémát hozott a kapcsolatunkba, a családi életünkbe. Az én párom a klasszikus családvonalat viszi, szereti, ha a nő otthon van. Én azért szeretek jönni-menni, tenni-venni, dolgozni” – fogalmazott Mazsi a Palikék Világában, amelyből a Blikk szemlézett. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Mint ismert, az édesanya 2022 májusában veszítette el férjét, Berki Krisztiánt, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el. Nem sokkal később azonban a szerelem újra rátalált üzletember párja, Zoltán személyében, akivel vidéken kezdtek új életet. „Annak idején egy hónapot adtam magamnak arra a bizonyos gyászidőszakra” – mondta Mazsi.

Úgy fogalmazott, utána vissza kellett zökkennie a való életbe. „A múlton nem lehet változtatni, ami történt, megtörtént” – tette hozzá. Az anyuka férje halála után alig négy hónappal lett újra szerelmes, s immár közel két éve vannak együtt a szerelmével. Kapcsolatuk kezdetéről egészen pontosan úgy fogalmazott a műsorban:

„Annak a nyárnak a végén jött egy nagy szerelem, ott volt a kérdés, hogy ezt most szabad, nem szabad, el fognak-e ítélni az emberek? Felvállalhatom-e majd a kapcsolatot? Meg kell próbálni a mában és a mostban élni”. Míg Berki Mazsi korábban azt is bevallotta, milyen típusú szülőnek tartja magát: szerinte a gyermek alkalmazkodjon a szülőhöz és az életritmusához, ne pedig fordítva.

Ugyanakkor elismerte, vannak kivételes helyzetek. „Bevallom, van, hogy nem tudok annyit foglalkozni Emmával, amennyit szeretnék. Ezért egy dolgosabb nap után van, hogy szabadnapot veszünk ki a bölcsi­ből, és anya-lánya napot tartunk. Már nincs egy lefektetett órarendünk, mindig az adott helyzethez alkalmazkodom” – jegyezte meg akkor.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.