Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Ilyen vonzó volt péntek este Béres Anett, topformában van

Béres Anett is topformában várja az igazi nyarat, szenzációsan néz ki a ValóVilág egyik legismertebb szereplője.

...svg content...Fotó: Instagram/Béres Anett
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett nem is olyan rég még egy kórházi ágyban feküdt, és olyan fájdalmakat élt át, amire soha nem gondolt volna. Kevésen múlt az élete, de szerencsére életben maradt, és azóta másképpen tekint a dolgokra. A kitartásának is köszönhető mindez, és ugyan talán még mindig nincs 100%-os formában az egészségét tekintve, más a helyzet, mint két éve.

Gyorsan telik az idő, és a tavalyi nyara már inkább szólt a pihenésről, mint a szenvedésről. Azóta ismét javult az állapota, ami lehetővé tette, hogy Sáfrány Emesével részt vegyen élet eddigi legnagyobb kalandján. Valószínűleg ez a ValóVilágot is felülmúlta számára, bár az a formátum össze sem hasonlítható ezzel. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Az Ázsia Expresszben minden nap keményen kellett menetelniük, főként hőségben, ami megint csak rátehetett pár lapáttal. Az egyik legérdekesebb párosai lehettek a mezőnynek, de hogy mi történt velük, azt nem tudni. Egyelőre mindent titok övez, csak később kerülnek adásba az új epizódok.

Ami biztos, Anett továbbra is egy nagyon vonzó nő, aki nemrég arról is beszélt, mennyi minden változott benne az Ázsia Expressz hatására. „Amióta vissza jöttünk Ázsiából, sokmindenben megváltoztam. Amire azt hittem fontos az életemben, rájöttem, hogy egyáltalán nem számottevő már. Nem érdekel a sminkem, a hajam. Attól boldog tudok lenni, hogy van fürdőkádam, és ágyam.”

Természetesen ő is igyekszik sokat programozni, szombat este egy rendkívül csinos ruhában jelent meg, hívta fel magára a figyelmet. Érdemes követni Anett Instagram oldalát, már csak amiatt is, mert csinosan, trendin öltözködik, sokan tanulhatnának tőle, miután kiváló érzékkel rakja össze a szettjeit.