Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Béres Anett: „Nem lehet örökké olyasmin keseregni, ami már megtörtént”

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Béres Anett sem olyan személyiség, aki a múltban él, sokkal inkább előre tekint, megéli a jelent, és dolgozok a jövőjéért.

Béres Anettet az egész ország ismeri, a súlyos balesete óta különösen, amiből szép lassan felépülhet. Nemrég megmutatta a hátából kioperált csavarokat, melyek egy idő után komoly fájdalmat okoztak neki.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Alig várta a pillanatot, hogy megválhasson tőlük, még a nyári időszak előtt. Teljesült Anett kívánsága, aki nem mellesleg csodálatos formának örvend, és hangsúlyozza, nem lehet örökké olyasmin keseregni, ami már megtörtént.

Hozzátette, nem azt kell néznünk, mi nem sikerült, mi lehetett volna másképp, vagy mi az, amit bánunk. Ha ezt tesszük, csak gátoljuk a saját fejlődésünket, és ezzel akár súlyos károkat is okozhatunk.

„Nem lehet örökké olyasmin keseregni, ami már megtörtént!” – kezdte a mélyebb posztjában Anett, amik nem ritkák tőle, és a közösség abszolút vevő rá, és remélik, a folytatásban is kapnak hasonlót.

„Nem azt kell néznünk, mi nem sikerült, mi lehetett volna másképp, vagy mi az, amit bánunk. Arra kell koncentrálnunk, hogy mi van előttünk, mit csináltunk jól és mi az, amit elértünk. Ami pedig megtörtént, abból meg kell próbálnunk kihozni a maximumot.”