Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Bennfentes: a következő Need for Speed címe NFS Unbound lesz

Fotó: Unsplash/Gabrielle Willy A kép illusztráció.
not image

Borbély Fanni

2022. szeptember 29. - 19:03

Ha hihetünk az iparági pletykáknak, a következő Need For Speed első trailere is rövidesen befuthat, az új rész címe pedig Need For Speed Unbound lesz.

A Game Rant iparági pletykák nyomán azt írja, friss információk érkeztek a várhatóan hamarosan megjelenő következő Need For Speedről, egy bennfentes ugyanis elárulta, rövidesen érkezik az első előzetes, de ha hihetünk a pletykáknak, már a következő rész címe is biztos.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Hetek óta egyre több pletyka kering a Need For Speed kapcsán, egy friss pletykában pedig azt részletezik, hogy mire számíthatnak a játékosok a cím, az előzetes és néhány funkció kapcsán. A cím állítólag a Need for Speed Unbound nevet kapja majd, az előzetes megjelenését pedig két héten belüli időpontra tippelik.

A rajongók nyilvánvalóan lázban égnek az új rész miatt, elvégre az EA egyik legutóbbi Dragon Age-posztja alatt is masszív érdeklődés mutatkozott a bejelentés iránt. Nehéz lenne megmondani, hogy mely pletykák bizonyulhatnak valósnak, ám Tom Henderson egy ismert és megbízható bennfentes, így arra lehet következtetni, hogy nem állnak messze a rajongók az igazságtól.

Természetesen minden pletykát fenntartásokkal érdemes kezelni, ám ez a friss infómorzsa Henderson Insider Gaming című lapjától származik, mely az egyik legmegbízhatóbb, ha iparági pletykákról van szó.

Állítólag az előzetes két héten belül landol, mely a pletykák szerint 1 perc 30 másodperces lesz, az aláfestő zenét pedig maga A$AP Rocky szolgáltatja majd. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi lesz a trailerben, ám egy gameplay-szivárgás azt sugallja, hogy anime elemekkel dolgoztak.

Ha hihetünk a pletykáknak, az új részben egyedülálló pályák érkeznek, s nem kizárt, hogy a játék inkább a multiplayer részére fog koncentrálni. Ha pedig tényleg ennyire hangsúlyos lesz a multiplayer, nem elképzelhetetlen, hogy a játékosok egymással versenyezhetnek majd a különböző helyszíneken, s ha minden igaz, az előzetesből kiderül a játék debütálásának dátuma is, mely várhatóan december közepe, vége lesz.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.