Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Kiderült, mennyi lesz a belépő a Nemzeti Összetartozás Hídjára

Jövő kedden kerül átadásra a létesítmény, íme a részletek.

...svg content...Fotó: Facebook/Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Nagy izgalmak elé nézünk 2024. június 4-én, ugyanis a Nemzeti Összetartozás Napján, ünnepélyes keretek között, átadásra kerül a Nemzeti Összetartozás Hídja, vagy a Zemplén723” – tudatta a Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely a hivatalos közösségi médiás oldalán.

A részletek kapcsán a Facebook-posztban azt írják: a zártkörű átadóünnepségen nem mindenki vehet részt, illetve fontos még tudni, hogy ezen a napon csak az eseményre meghívott VIP-vendégek próbálhatják ki a létesítményt. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ezt követően, tehát június 5-én a sátoraljaújhelyi és a sárospataki lakosok ingyenesen vehetik használatba a hidat, míg az azutáni naptól, vagyis szerdától 20 százalék kedvezményt kapnak a jegyárakból, amit a lakcímkártya felmutatásával tudnak érvényesíteni.

De június 6-tól mások is kipróbálhatják a Szár-hegyet és a Várhegy tetejét összekötő világrekorder hosszú, kétirányú gyalogos kötélhidat, amelyért fejenként 5 ezer forintot kell fizetni. Hozzáteszik: a nyitvatartási idő megegyezik majd a Zemplén Kalandparkéval, így 10 órától 19-ig lesz látogatható.