Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Belefulladt egy fiatal nő a Dunába Dabasnál

A 33 éves nő kutyáját elragadta a sodrás, ő pedig ki akarta menteni négylábúját.

Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Tények szerint a egy 33 éves nőt elsodort a Duna kutyájával együtt Dabasnál, csütörtök délután, a Duna-völgyi-főcsatornánál. A Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat azonnal a nő keresésére indult, pár órával később pedig megtalálták több kilométerrel arrébb.

A Pest vármegyei rendőrség kérésére sietett a helyszínre a Kutató-Mentő Szolgálat, noha akkor még úgy tudták, hogy egy eltűnt nőt keresnek. A keresőcsapatok a Dabashoz közeli Sári zsilipnél búvártechnikával kezdték keresni az eltűnt nőt, késő délutánra pedig már mintegy 20 kilométeres szakaszon keresték. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Végül a rendőrség koordinálásával a kutató-mentők és a halőri szolgálat találta meg a nő holttestét. A Tények értesülései szerint egy helyi lakos hívta a segélyhívót, aki a főcsatornánál sétált és észrevette, hogy egy parton hagyott kutya keresi a gazdáját, mellette pedig egy övtáska és egy póráz is a parton volt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.