Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Bekerülhet az Xbox Game Passba az egyik legjobb verekedős játék?

TÉMÁK:
#Xbox game pass
Fotó: Bandai Namco
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy bennfentes szerint igen nagy esély van arra, hogy bekerül az Xbox Game Passba a valaha készült egyik legjobb verekedős játék remaster, vagy remake verziója.

A Game Rant jelentése szerint egy bennfentes arról számolt be, hogy az egyik legjobb verekedős játék, a Soulcalibur a jövőben bekerülhet az Xbox Game Pass szolgáltatásba. A Soulcalibur a Bandai Namco egyik legjobb alkotása, mindemellett pedig a valaha elkészült egyik legjobb verekedős játék.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Az első Soulcalibur-játék a Sega Dreamcaston debütált, majd elsöprő sikerét látva más konzolokra is megjelent: először az Xboxon jelent meg a játék második része, a Soulcalibur 2, ráadásul egy különleges, exkluzív vendégszereplő is bekerült Spawn személyében.

Shpeshal Nick az a bennfentes, aki az Xbox Era podcastben elárulta, valószínűleg bekerül az Xbox Game Passba az ikonikus játék, hozzátéve, hogy “mindenki szereti a jó remastereket”.

Megjegyezte azonban, hogy forrása közlése alapján nem volt egyértelmű számára, hogy az eredeti Soulcalibur remasteréről vagy a Soulcalibur-játékok gyűjteményéről van szó.

Mindenesetre abban biztos, hogy az Xboxnak is megérné anyagilag az üzlet, noha közlése szerint forrása nem tudta pontosan megmondani, hogy jelenleg is fejlesztés alatt áll-e, vagy a Bandai Namco csak azt vizsgálja, hogy a franchise-t az Xbox Game Passra is elhozza-e. Végső soron a bennfentes által megosztott információkból csupán annyit szűrhetünk le biztosan, hogy a Soulcaliburról van szó.