Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Beakadt a haja a gokart kerekébe, életét vesztette egy nő

Rendkívül szokatlan tragédia történt.

Fotó: Unsplash/Warren Jones
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Metro értesülései szerint életét vesztette egy nő, miután „nagyon hosszú haja” beakadt egy gokart kerekébe, amikor 33. születésnapját ünnepelte barátaival. Egy szemtanú elmondása szerint Arini Mohamed Adinan sisakja lerepült, amikor a járműve a gumifalnak csapódott.

Sajtóértesülések szerint egy nappal 33. születésnapja előtt, február 21-én a nő barátai, Karmeli, Zeth és Julie ellen versenyzett egy pályán Bengkongban, az indonéziai Riau-szigetekhez tartozó Szingapúr közelében. Egy munkás, aki szemtanúja volt a tragédiának, azonnal a nő segítségére sietett, akinek „nagyon hosszú haja” beszorult az egyik hátsó kerékbe. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

További részletek nem derültek ki a tragédia kapcsán, csupán annyit osztottak meg a hatóságok, hogy a nőt azonnal kórházba szállították, ám az odafelé vezető úton életét vesztette. A nő barátai elmondása szerint „hajhálót viselt” a gokartozás alatt, s egymásnak segítettek felvenni a bukósisakot.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.