Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Nyolc csapat is sorban áll a Bayern München játékosáért

A Bild beszámolója szerint a Bayern München kapusáért, Daniel Peretzért jelenleg nyolc különböző klub is udvarol.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Bayern Münchennél már a szezon kezdete előtt is bonyolult volt a kapushelyzet, hiszen Manuel Neuer még mindig lábtöréséből lábadozott, Yann Sommer pedig már kérte, hogy távozhasson a klubtól. Mivel csak Sven Ulreich állt rendelkezésre, a Bayern München úgy döntött, hogy egy másik kapust is leszerződtet.

Annak ellenére, hogy olyan ismert nevek, mint Kepa Arrizabalaga és Bono is felmerültek, a Bayern München a szurkolók többsége számára viszonylag ismeretlen Daniel Peretz szerződtetése mellett döntött. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Neuer gyors visszatérése azonban megnehezítette Peretz dolgát, és mindössze két mérkőzésre korlátozta a szereplését. Jelen állás szerint a 23 éves izraeli kapus valószínűleg kölcsönbe távozik.

Peretz iránt ugyanakkor nagy az érdeklődés, az FC Koppenhága és a Bröndby IF mellett a Villarreal, a Celtic, a Union Berlin, a Real Betis, a Nottingham Forest és az Anderlecht is érdeklődik. Problémát jelenthet ugyanakkor, hogy a Bayern München nem kívánja véglegesen eladni kapusát, így a kölcsönadás feltételei kulcsfontosságúak lesznek mind a játékos, mind a klub számára.

Ami biztos, hogy mindkét fél abban érdekelt, hogy Peretz rendszeres játéklehetőséghez jusson, már csak az a kérdés, hogy vételi opció nélkül lát-e fantáziát valamelyik csapat egy olyan játékosban, akit a kölcsön lejárta után visszavár a jelenlegi klubja.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.