Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Bayer Zsolt szerint Magyar Péter egy nárcisztikus pszichopata

Szerinte az ellenzéki választók frusztráltak, türelmetlenek és idegesek, ugyanis 2006 óta egyetlenegy választáson sem sikerült győzedelmeskedniük, ennek pedig az az egyik következménye, hogy mindenkiben a megváltót látják.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rengetegen voltak jelen az idei Békemeneten, amit a kormány hirdetett. Orbán Viktor miniszterelnök politikai pályafutása egyik legerősebb és leghatározottabb beszédén van túl, amivel a Margitszigeten megjelent tömegnek, valamint azoknak üzent, akik a tévéképernyők előtt, esetleg online formában követték nyomon az eseményeket.

Számos felvétel készült a helyszínen, amelyeken jól látható, hogy sok ezren jelentek meg, valószínűleg még augusztus 20-án, az ünnepi tűzijáték idején sem gyűlt össze ennyi ember egyszerre a Margitszigeten. Nemrégiben pedig Bayer Zsolt publicista, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezető elemzője és Horváth József biztonságpolitikai szakértő értékelte a békemenetet. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Mráz egyebek mellett azt mondta, „a baloldal számára a békemenet üzenete leginkább az, hogy rengeteg Fidesz-szavazó van”, Bayer pedig „egy csodának” nevezte az eseményt, amelyen 2012 óta minden alkalommal részt vett. Horváth kiemelte: a békemenet megmutatta, hogy Magyarországon több százezer ember képes biztonságban és kisebb-nagyobb atrocitások nélkül felvonulni.

Ezt követően Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke is szóba került, akiről Mráz úgy fogalmazott: „Tetőzésnél van Tisza, több kutatás is azt bizonyítja, hogy minden negyedik szavazat Magyar Péter pártjára fog érkezni a június kilencedikén tartandó választásokon”. Bayer pedig a Magyar Péter-jelenség kapcsán kifejtette, az ellenzéki választók frusztráltak, türelmetlenek és idegesek.

Ugyanis 2006 óta egyetlenegy választáson sem sikerült győzedelmeskedniük, ennek pedig az az egyik következménye, hogy mindenkiben a megváltót látják. „Magyar Péter egy nárcisztikus pszichopata” – összegezte a Tisza Párt vezetőjével kapcsolatos álláspontját Bayer a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.