Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Baukó Éva szexi combjait süti a lemenő nap

Fotó: Instagram/Baukó Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Baukó Évának is nagyon hiányoznak a nyári napsugarak, de már nem kell olyan sokat várnia, hogy mindezt újra átélhesse.

Szép lassan mindenkit elkaphat a nyári hangulat első szele, hiszen rövidesen februárt írunk, onnantól kezdve pedig még két hónap az első igazán jó időig. Persze közben is lehetnek melegebb napok, de az április/május környéke már ideálisabb lesz.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

A sztárok közül sokan már idő előtt nyári hangulatba kerültek, és egy távoli sziget felé vették az irányt. A sokak számára tökéletes idomokkal rendelkező Baukó Éva is imád utazni, számos helyen járt már az élete során.

A róla készült bikinis fotók mindig nagy sikert aratnak, és a nők közül sincsenek kevesen, akik elismerik a szexi külsejét. Éva sokan másokhoz hasonlóan nagyon szereti a nyarat, a napsütést, hiszen annak mindig jó hangulata van.

Valahogyan az emberek is mások, sokkal többet nevetnek, mosolyognak, és így tovább. Megannyi pozitív hatása van a jó időnek, például Görögországban, ahol szintén járt a ValóVilág egyik legismertebb szereplője.

Egy ilyen emléket osztott meg, ahogyan a lemenő Nap erejét élvezi, miközben a napfény megvilágítja a combjait. Hiányzik is Évának az a pillanat, az érzés, a jó idő, és természetesen a görög partok.