Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Barta Sylviának olyan teste van, mintha csak a harmincas éveiben járna

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem győzzük dicsérni a TV2 sztárját, aki annyira remek formát mutat, hogy az még a fiatalok számára is remek példaértékű.

Ugyan nem a legillendőbb egy nő koráról beszélni, vannak bizonyos helyzetek, amikor megkerülhetetlen, és ez pontosan egy ilyen eset. Barta Sylvia 1970 januárjában látta meg a napvilágot, tehát már elmúlt 50 esztendős.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Tipikus példája annak, hogy 50 felett is nézhet ki nagyon jól egy nő, ha odafigyel, és emellett még remek génekkel is rendelkezik. A TV2 időjósa nemcsak hogy remek génekkel rendelkezik, abszolúte odafigyel arra, hogy mit eszik és a mozgás öröméről sem mond le.

51 évesen is olyan kivételes formája van,hogy azt a fiatal generáció is bármikor megirigyelhetné, fantasztikusan néz ki. Talán még soha nem nézett ki ennyire jól, mint most, pedig mindig is remek formát mutatott.

Nem térnek magukhoz a követők Sarka Kata legújabb képe láttán

A követők sem győzik dicsérni a televízióst, és a nyári időszakban még inkább megmutathatja, hogy 50 év után is ugyanúgy van élet, csak minden felfogás és akarat kérdése. Valóban remek példa, az idősebbek és a fiatalok számára egyaránt.

Lapozó: 1 2