Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Barta Sylvia smink és filterek nélkül mutatta meg magát

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
not image

Hujber Dávid

2022. július 3. - 09:40

A TV2 sztárja az egészség, a sportosság és a természetesség híve, amit jól láthatunk rajta, több mint remek formában van.

Barta Sylvia kiváló minta a különböző generációk számára, hogy lehet ezt másképpen is csinálni. Nem világsztár, tehát nem költhet dollármilliókat a testére, csak sokat sportol, egészségesen éli az életét, és nem stresszel.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Ez pedig olyan erős kombináció, amit nehéz felülmúlni, és mivel ideje korán elkezdett figyelni magára, számára az idő múlása nem okoz olyan nagy gondot. Most kezd csak igazán kifizetődni a sok megelőzés, az egészséges életmód és a rengeteg edzés.

Nem beszélve arról, hogy évekkel hosszabbíthatja meg a saját életét, ami szintén nem egy utolsó szempont. Mindemellett az életét egészségesen, fitten és boldogan éli, így mondhatni minden tökéletes.

60 éves lett Dallos Bogi édesanyja, ilyen jó formában van

Sylvia egy vidám személyiség, sokat mosolyog, igyekszik pozitív maradni, még a nagyon nehéz helyzetben is. A koronavírus alatt is jó hasznát vehette ezen tulajdonságának, most pedig itt az ukrajnai háború, ami egyre aggasztóbb.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.