Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,06 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,23 Ft
Bitcoin
65,048 $

Barta Sylvia még mindig nagyon vonzó (videó)

Barta Sylvia egy rendkívül vonzó nő, aki egyúttal kortalan, és maximálisan hozza azt a szintet, amit elvár magától.

...svg content...Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia, a TV2 sztárja rendszeresen szerepel a képernyőn az időjárás-jelentések miatt, de sokan vagyunk, akik el tudnánk őt képzelni más műsorban is. Például a Dancing with the Starsban, ami legalább annyira feküdne számára, mint a jelenlegi munkája, szóval izgatottak vagyunk a bejelentések miatt.

Ha tippelnünk kellene, három sztár nevére még talán fogadni is mernénk. Egyik lenne Sylvia, a másik Tóth Gabi, a harmadik pedig Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri, aki nemrég egészen váratlanul tűnt fel a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában. Ez talán annak lehet az előszele, hogy ott lehet a Dancingben, ami neki is jó kihívás lenne. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Sylvia nagy formában van, hiába jár az 50-es éveiben, nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából, és egyszerűen szenzációsan néz ki. Minden páratlan női tulajdonság megvan benne ahhoz, hogy lenyűgöző legyen, és természetesen ő is boldog a nyár miatt.

„Az elegancia örök! Ha pedig egyszerűen nagyszerű és még kényelmes is, az több, mint szuper!” – írta az egyik posztjában Sylvia, akivel tökéletesen egyetértünk, és abszolúte az elegáns vonalat képviseli, ami ráadásul tökéletesen áll neki, jobban nem is választhatott volna, minden megy a stílusához.

Egy másik posztjában pedig annak örült, hogy végre stabilan jó idő van, függetlenül attól, hogy sokat esik az eső. A jó idő pedig lehetővé teszi, hogy a ruhatárunkat is megváltoztassuk, és előkerüljenek a koktélruhák. „Végre eljött az ünneplés és lazítás ideje és végre a macinacit is koktélruhára.”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.