Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Még mindig nem találják az eltűnt hódmezővásárhelyi fiatal férfit

A 24 éves férfi június 18-án tűnt el, azóta nem tudni, hol tartózkodik, mit csinál, milyen állapotban van.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség ezúttal a 24 éves Baróthi Attila Tamás eltűnése miatt kért segítséget. Baróthi Attila Tamás Hódmezővásárhelyen él, onnan tűnt el még június 18-án, és azóta még csak életjelet sem adott magáról.

A hivatalos tájékoztatás szerint a fiatal férfi 175 centiméter magas, rövid fekete haja van, szeme barna. Eltűnésekor fehér pólót, fehér-szürke nadrágot és fehér sportcipőt viselt. Bárki, aki információval rendelkezik a férfiról, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Fotó: police.hu

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.