Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Egyezkedik a Barcelona és a Chelsea a katalánok mellőzött játékosáról

Fotó: Roman Abramovics orosz milliárdos. MTI/EPA/Anthony Anex
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 8. - 09:54

A Chelsea 30 millió eurót ajánlott, a Barca 60-at szeretne, de ha az angolok 40 milliói engednek, akkor vihetik a védőt.

Joan Laporta minden erejével azon van, hogy legalább kölcsönbe, de megszabaduljon azoktól a játékosoktól, akire Xavi Hernández nem számít, azért, hogy új játékosokat, elsősorban csatárt keressenek.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

A klubnak pénzt kell felszabadítania, ehhez azt a Sergino Destet is el akarják adni, aki Koeman idején még kulcsjátékos volt, azonban az új edző egyértelművé tette, hogy nem szám főszerepet a védőnek.

Azóta többnyire csak a padon kap helyet, ugyanis Xavi szerint nem meggyőző jobbhátvédként a védekezési hibái miatt, ezért inkább Sergi Roberto, Oscar Mingueza vagy Ronald Araújo kapott helyett. Most, hogy Dani Alves is játszhat, egyértelmű, hogy ő lesz az első számú játékos.

Ez a változás arra készítette az amerikait, hogy elgondolkodjon a jövőjén, ugyanis nem elégedett a lehetőségeivel, amelyeket a jövőben kaphat, ugyanis úgy érzi, nincs értelme egy olyan csapatban maradnia, ahol csak a kispadon tölti az idejét.

Már többször híresztelték, hogy érdeklődik a Bayern München, akik már egy ideje szeretnék legigazolni, de most egy másik klub is felmerült: a Chelsea, amely egy ilyen kvalitású játékost keres – írja az El Nacional.

Thomas Tuchel egy jobbszélsőt kért, aki váltótársa lehet Reece James-nek. Dest számára vonzó az ajánlat, hogy a regnáló Premier League-bajnokhoz szerződjön, ráadásul osztozhatna az öltözőn homfitársával, Christian Pulisiccsel és korábbi csapattársával, Hakim Ziyech-csel.

Dest rábólintott az üzletre, amely Roman Abramovicsnak 30 milliót érne, azonban Laporta 60 milliót szeretne, de ha már 40 millió eurót adnának az amerikaiért, a katalánok elfogadnák az ajánlatot.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.