Clouds
21 Budapest
Dollár
359,71 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
433,24 Ft
Bitcoin
23,016 $

Mióta itt jártál:

Megérkezett a Margot Robbie főszereplésével készülő Barbie első előzetese

TÉMÁK:
#Film #Mozi
Fotó: Warner Bros.
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A film a Barbielandben élő baba történetét meséli majd el, akit kitaszítanak a való világba, mert nem elég tökéletes.

A Warner Bros nem húzta tovább a rajongók idegeit, és kiadta az első hivatalos trailert a klasszikus Mattel babán alapuló Barbie filmhez.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A főszereplő Margot Robbie a baba első kiadásának jelmezében jelenik meg, a rövid előzetesben pedig azt is láthatjuk, felbukkanása után hogyan cserélték le rögtön régi babáikat a gyerekek. Néhány képkocka erejéig a Ryan Gosling által alakított Ken is megjelenik, ám a lényegi dolgokról érthető módon még nem rántotta le a leplet a stúdió.

Margot Robbie a Vogue-nak adott korábbi nyilatkozatában sokat sejtetően beszélt filmről, amely szerinte sokak számára meglepetést okoz majd.

“Az emberek, ha meghallják a Barbie nevet, azt gondolják, már tudják is, hogy milyen lesz a film. Aztán meghallják, hogy Greta Gerwig írja és rendezi, és azt mondják, talán mégis érhetnek meglepetések”, mondta, majd hozzátette, hogy érthető módon sok nosztalgikus elem is felbukkan majd a filmben.

Hogy Greta Gerwig pontosan hogyan is tálalja a sztorit, az egyelőre még kérdéses, az azonban biztos, hogy az alaptörténet változatlan marad, vagyis Barbie-t kirúgják Barbielandből amiért nem elég tökéletes, ez pedig arra kényszeríti őt, hogy a való világban induljon új kalandokra.

A film 2023 júliusában érkezik a mozikba.