Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Tragédia történt Barack Obama családjában

Tragédia történt az Egyesült Államok volt elnökének családjában, amit időközben hivatalos formában is megerősítettek.

...svg content...Fotó: Barack Obama korábbi amerikai elnök (b) és felesége, Michelle Obama Joe Biden megválasztott amerikai elnök beiktatási ünnepségére érkezik a washingtoni Capitoliumhoz 2021. január 20-án. A 78 éves Biden az Egyesült Államok 46. elnöke lesz. MTI/AP pool/Patrick Semansky
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hivatalos tájékoztatás szerint pénteken elhunyt Marian Robinson, Michelle Obama volt amerikai first lady édesanyja, aki támogatást és stabilitást nyújtott számukra, különösen Barack Obama elnökségének nyolc éve alatt. Az idős asszonynak hosszú élet adatott meg, 86 évesen érte utol a halál.

Halálhírét Obama és Robinson családja erősítette meg, nem sokkal a tragédia után. A hölgy kulcsszerepet játszott a Fehér Házban unokái gondozásában Obama elnökségének korai évei alatt. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ennek okán egyezett bele abba, hogy beköltözik a Fehér Házba, mert szükség volt rá a gyerekek miatt. A családi közleményben megjegyezték, mindvégig kősziklaként számíthattak rá, aki békésen hunyt el péntek reggel. Robinson 1937-ben, nem sokkal a második világháború előtt született egy hétgyermekes család részeként.

1960-ban nősült meg, két gyermeke született, köztük az egykori first lady-vel, miközben tanárnőként és titkárnőként dolgozott. A Fehér Házban eltöltött nyolc év alatt a család azt mondta, gyakran osont ki a kapun, hogy üdvözlőkártyákat vásároljon a közeli üzletekben, mialatt néha más vásárlók felismerték őt, mondván, annyira hasonlít Obama feleségére – írja a Reuters.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.