Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Gyerekek is ültek abban az autóban, aminek nekicsapódott a piroson áthajtó suzukis

Ijesztő balesetet rögzítettek egy érdi kereszteződésnél, fékezés nélkül hajtott a Skodába a szemből érkező Suzuki sofőrje.

...svg content...Fotó: BpiAutósok
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Ismét sikerült a KRESZ-t teljes mértékben figyelmen kívül hagynia egy autóvezetőnek, aki gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott át a piroson, komoly balesetet okozva ezzel.

Mint ahogy a BpiAutósok csatornájára felkerülő felvétel is jól példázza, egyre több az olyan eset, amikor a sofőrök úgy vannak vele, hogy egy kövér gázzal még „átférnek”. Hát nem, nem férnek át. Ez most is kiderült. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Érden a 7-es úton, Budapest felé, közvetlenül at M0-ás előtt, a balra kanyarodó sávban, amely a Törökbálint felé vezető Szabadság utca, várakoztunk a zöld jelzésre. A balra kanyarodónak külön lámpája van, tehát nem kell a szembejövőnek elsőbbséget adni. (NEM TELEZÖLD)”

„Látható, ahogy a zöld jelzésnél álló Skoda, (gyerekek ültek benne) megkezdi a kanyarodást, amikor a szemből érkező Suzuki a piros jelzésen áthajtva, nagy erővel belecsapódik” – írta a kamerás autó sofőrje.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.