Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Balázsék: pár nap múlva fény derül rá, végül ki fog Vadon Jani helyére lépni

A szavazás csütörtökön este zárul, várhatóan hat órakor, a kiválasztott nevét pedig pénteken fogják bejelenteni.

Fotó: Balázsék oldala/Facebook
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy tavaly decemberben bejelentésre került, Vadon Jani távozik, januártól már nem lesz tagja a Rádió 1-nek. Ennek oka, hogy vannak bizonyos tervei, amelyeket még meg szeretne valósítani a jövőben. Barátja és kollégája, Sebestyén Balázs utál búcsúzkodni, de ezúttal kivételt tett, érzelmes posztban köszönt el a távozó Janitól.

Január 8-án pedig már nélküle indult el a Balázsék, a mikrofon mögött Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri hangja mellett másé nem csendült fel. De arról is beszámoltunk, hogy Alekosz is felajánlotta szolgálatait a műsorba, mivel úgy vélte, jó helyettes, utód lenne Vadon Jani helyén, ám végül nem rá esett a választás. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Most pedig a Telex azt írja, lezárult a casting időszak, hétfőtől a Rádió1 oldalán szavazhatnak a hallgatók arra a jelöltre, aki a legszimpatikusabb volt nekik vagy akit a legszívesebben látnának, hallanának Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett. Előbbi a lap megkeresésére azt mondta, a szavazás csütörtökön este zárul, várhatóan hat órakor, a kiválasztott nevét pedig pénteken fogják bejelenteni.

Arra a kérdésre, hogy pénteken már vele indítják-e az adást, azt mondta, lehetséges, de ha aznap még nem is, következő hét hétfőn már biztosan ott ül majd velük a stúdióban. A lap megjegyzi, az elmúlt hetekben Vadon helyére sorra ültek be a vendégek: szerepelt már például Musimbe Dávid Dennis humorista és Kovácsovics Fruzsina énekesnő is.

Valamint Svraka-Gévai Juli, a Rádió1 szerkesztője, emellett szintén ott volt velük a stúdióban Puskás Peti, a The Biebers alapítója is, aki korábban az After podcast vendége is volt. De a honlapon megjelent listán feltűnik a standupos Ráskó Eszter, valamint Ábel Anita színésznő és televíziós műsorvezető neve is.

Szoboszlai visszatért, a 99 percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.