Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Egyes helyeken már csaknem 23°C-os a Balaton vize, ami jelzi, hogy megérkezett az igazi nyár, és a java csak most jön.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tamara Bitter
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A következő napok nagyon forrónak ígérkeznek, a hőségriadó sem kizárt, ami által csak tovább melegedhet a Balaton vize. Kiderült ugyanis, hogy már most csaknem 23°C-os a víz hőmérséklete egyes helyeken a magyar tengernél.

Jövő héten délutánonként 30°C fölé emelkedhet a levegő hőmérséklete, amivel még kellemesebbé válhat a Balaton vize, legalábbis azok számára, akik a melegebb hőmérsékletet szeretik. Az RTL Híradójának összeállításában tettek említést arról, hogy a strandolók nemigazán panaszkodnak, és akadt olyan is, aki 1000 kilométert utazott a balatoni élmény miatt.

A szakértők arra számítanak, hogy 25-26°C-os lehet a Balaton vize, ami már abszolúte alkalmas a strandolásra, akár hosszabb ideig is a vízben élvezve a nyarat. Várhatóan a hét második felében hőség lesz a Balatonon, sok napsütéssel, így azok, akik erre az időpontra foglaltak szállást, tökéletes időjárást foghatnak ki.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.