Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

A Balatonba hajtott egy autó, a sofőr életét vesztette

Az egyelőre nem világos, a gépkocsi vezetője pontosan miként hajtott bele a tóba.

Fotó: Unsplash
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Balatonboglár és Balatonlelle tűzoltósága tudatta korábban, hogy egy személygépkocsit kellett kihúzniuk a Balatonból tegnap, egy ember pedig életét vesztette. A hivatalos közösségi médiás oldalukon megjelent bejegyzésben úgy fogalmaztak, a hétfői események után sajnos a kedd reggel sem indult jól.

„06.42 perckor riasztottak minket Fonyódra, ahol egy személygépkocsi félig el volt süllyedve a Balatonban” – írják a Facebookon közzétett posztban. Hozzátették: „Az egység segítségére érkezett egy daru, aminek segítségével kiemelték az autót. Szomorúan tapasztalták tűzoltóink, hogy egy fő volt benne, aki elhalálozott”.

„A hozzátartozók fogadják őszinte részvétünket” – áll a bejegyzésben, amelyhez fotókat is mellékeltek az esetről. A fényképen látható az érinett jármű, valamint annak kiemelése. Az viszont kérdéses, a gépkocsi vezetője pontosan miként hajtott bele a tóba, vélhetően a későbbiekben várható majd bővebb tájékoztatás ennek kapcsán.

Korábban azt is megírtuk, hogy két mentőhelikoptert is küldtek az M7-es autópályára egy tömegbaleset miatt: összesen nyolc jármű ütközött össze egymással Balatonboglár térségében hétfőn, a késő délutáni órákban. Emellett a siófoki és a balatonboglári tűzoltók is megérkeztek a helyszínre, elvégezvén a műszaki mentést.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.