Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Két mentőhelikoptert is küldtek az M7-es autópályára egy tömegbaleset miatt

Összesen nyolc jármű ütközött össze egymással Balatonboglár térségében hétfőn, a késő délutáni órákban.

Fotó: Az árokba hajtott és felborult két kisbusz Kecskemétnél az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalánál 2024. január 6-án. A járművekben összesen hét ember utazott, egyikük beszorult, őt a tűzoltók szabadították ki. MTI/Donka Ferenc
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A baleset a 141-es kilométernél történt, amikor is nyolc jármű egymásnak ütközött. A siófoki és a balatonboglári tűzoltók is megérkeztek a helyszínre, elvégezvén a műszaki mentést. Az OMSZ az MTI kérdésére elárulta, több mentőegységet és két mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. Végül két embert szállítottak földi úton kórházba könnyebb sérülésekkel. A police.hu-n olvasható esti tájékoztatás szerint az útszakaszon a rendőrök a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére korlátozták, a járműforgalom most már zavartalan.

Liner/MTI Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.