Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,142 $

Ők könnyen nagy bajba sodorják az embert, jobb vigyázni velük

Elsőre talán azt gondoljuk, milyen izgalmas eme csillagjegyek mellett az élet, ám ez egy pillanat alatt megváltozhat, amikor meglátjuk az érem másik oldalát.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Blikk Rúzs a tudasfaja.com-ra hivatkozva azt írja, négy csillagjegyet a következő jelzők írnak le leginkább: merész, lázadó és egy kicsit őrült. Vagyis ha nem vigyázunk, könnyen nagy bajba tudnak sodorni minket, s tény, hogy nem mindenkivel passzolnak össze, még barátként sem. De igazából ez bármely csillagjegyet illetően elmondható, hiszen nem vagyunk egyformák, más és más dolog fontos az életünkben, másra vágyunk, másképp gondolkodunk. Mindemellett eme jegy szülöttei okosak, szenvedélyesek, és elképesztően jó vezetők, amely által rengetegen felnéznek rájuk. Továbbá az önbizalmat, magabiztosságot illetően sem szenvednek hiányt, sugárzik róluk, hogy tisztában vannak az értékeikkel.

Mindezek fényében pedig sokakra inspirálóan hathatnak, más esetekben viszont kevésbé. Vajon melyik lehet ez a négy csillagjegy? Nézzük meg őket egyesével. Az egyik ilyen a Rák, aki mindenben benne van, rá mindig lehet számtani. Ha támad egy ötlete, rögtön azon van, hogyan tudná megvalósítani, és még a legőrültebb forgatókönyvek sem gátolják meg ebben, csak úgy szárnyal a fantáziája. Bárkit képes rávenni, hogy tartson vele, ha pedig másokkal ötletel, mindig az érzelmei alapján dönt. Ám amiatt, hogy képtelen logikusan gondolkodni, könnyen bajba tud sodorni másokat. Erre pedig még rájön a folyamatos hangulatingadozása és a makacssága, vagyis meg is van a tökéletes recept a katasztrófához. Bár elsőre inspirálónak tűnhet, jobb vigyázni vele, mert csak a saját érdekeit tartja szem előtt. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A másik jegy, amellyel jobb vigyázni, az az Oroszlán. Nagy szája van, és ezt fel is használja arra, hogy a véleményét terjessze, ehhez pedig hozzá tartozik egy nagy adag magabiztosság is, vagyis könnyen bajba tud kerülni. Ezáltal pedig másokat is magával tud rántani, jobb hát óvatosnak lenni, mindemellett nagyon kifejező természet, amely már az arckifejezésével is képes lenne bárkit a földbe döngölni. Stresszes helyzetekben képtelen megőrizni a hidegvérét, szinte azonnal kimondja, amit gondol, ha pedig valakinek nem tetszik a véleménye, az illető már menekülhet is. De a lustaságra is hajlamos, szeret naphosszat a tévé vagy a Netflix előtt ülni és rágcsálni, ha pedig valaki betársul hozzá, könnyen maga mellé láncolja, hogy aztán együtt bűnözzenek.

Az ember szinte képtelen ellenállni neki, s mire észbe kap, már be is cserkészte: ellenállhatatlan és domináns jelleme sokakat elvarázsol. A harmadik jegy, aki a listára került, az a Skorpió: bár elsőre nyugodtnak és hűvösnek tűnhet, egy pillanat alatt meg tud lepni. Aki hagyja neki, hogy ő legyen a lázadó, s betársul mellé segédnek, garantált lesz a bajkeverés, a sötétség és titokzatosság királynőjével más szóba sem jöhet. Számára nem nehéz a titoktartás, ha azonban a barátját/társát illetően ez nem mondható el, s beköpi vagy elárulja, onnantól nincs menekvés. Brutális őszinteségével számos kellemetlen pillanatot tud okozni mások számára, sokakat megbántva, mivel csattanó ostorként hagyják el a száját a szavak.

Az utolsó jegy pedig a Nyilas, vele is vigyázni kell. Nagyon energikus és optimista, de az a mennyiségű energia mások számára nehezen kezelhető, emellett olyan dolgokra vehet rá, amelyek messze túlnyúlnak a másik komfortzónáján. Akár olyanokra is, amiket a társa/barátja később nagyon megbán, vagy amik miatt igazán zavarban fogja érezni magát. De mellette ez egy mindennapi dolog, tulajdonképpen olyan, mint egy vad gyerek. Nagyon szeret szórakozni, szinte már féktelenül és meggondolatlanul, ami elsőre jó bulinak tűnhet, ám ha letartóztatás lesz a vége, az már kevésbé felemelő érzés. Továbbá elmondható róla, hogy képes mindent túlanalizálni és a legkisebb dolgokból is akkora problémát csinál, hogy már a másik is rosszul érzi magát. Emellett nagy benne a versenyszellem, amitől senkit sem kímél.