Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Ázsia Expressz: Ördög Nóri alig hitt a szemeinek

Megint olyasvalami tárult Ördög Nóri szemei elé, ami csak megerősítheti benne, az Ázsia Expressz több mint fontos számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz küzdelmei hamarosan véget érnek, de ezzel csak a munkálatok egyik fele zárul le, ugyanis jön az epizódok megvágása, a hangalámondások, az utómunkálatok, és így tovább. Rengeteg munka vár a TV2 stábjára, bár idejük lesz rá bőven, hiszen csak hónapokkal később kerülnek adásba az epizódok.

Igaz, a munka így sem lesz egyszerű, mert sorra jönnek az új műsorok a TV2-n, akik megint magasra teszik a lécet, mert a Megasztár, a Dancing with the Stars és a Sztárban Sztár is új évadot kap. Egy rendkívül izgalmas és örömteli időszak várhat a nézőkre, egészen az év végéig, szóval nem fognak unatkozni. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Curtis is tárgyalt a TV2-vel, de a rapper nem tér vissza, pedig úgy tűnt, hogy a Megasztár egyik zsűritagja lehet. Közben kiderült, hogy Ördög Nóri fia egy nap szívesen versenyezne az Ázsia Expresszben, ami még meg is valósulhat. Történelmi lenne, ha például a nővérével együtt állna rajthoz azt követően, hogy nem egy évadot néztek végig a helyszínen.

Nóri ezúttal is egy extra videós anyaggal jelentkezett, amiket mindig érdemes megnézni. Sok érdekességet tudhatunk meg, és számos kalandban van része a stábnak. Most épp egy olyan helyszínre érkeztek meg, amire nehéz szavakat találni, már a videós anyagból is átjön a nyugalom, szívesen lennénk ott.

„Lassan át kell neveznem az egyperceseket kétpercesre. De mit csináljak, ha annyi minden történik velünk! És az igazán izgalmas dolgok ráadásul nem is itt zajlanak, hanem majd ősszel az @azsiaexpressztv2– n. Na és még tudjátok hol? Görcsi instáján @bankattila Csekkoljátok az új fotót!” – írta a posztjában Ördög Nóri.