Az „extra parás” Tóth Gabi csak így vállalta a napot, az egyik kommentelő aggódik miatta

Fotó: Instragram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021.április.12 - 20:06

Az énekesnő „extra parásnak” tartja magát, így semmit sem akart a véletlenre bízni, mindenkit teszteltek körülötte.

Tóth Gabi élete sem ugyanolyan, mint a vírus előtt volt,de most úgy döntött, hogy elvállal egy fotózást, amiről egyelőre sokat nem tudhatunk, kivéve azt, hogy különleges volt, illetve mindenkit teszteltek a stábból.

„Ma hosszú idő után újra egy fotózáson jártam, ami igazán különleges lesz és hamarosan ti is láthatjátok!” – kezdte a posztjában Gabi, aki reagált is az egyik aggódó hozzászólásban, ami talán a vékonyságára utalt.

„Mindenkit teszteltek reggel és nagyon vigyáztak ránk! Hálás vagyok, hogy figyelembe vette mindenki a stábból, hogy én extra parás vagyok, mert elég fontos feltételekkel vállaltam csak ezt a napot!” – tette hozzá az énekesnő.

Mihalik Enikő cenzúrázott meztelen várandós képe lenyűgözte a követőket

„Mindenki nagyon figyelmes volt és emiatt hálás vagyok az egész stábnak…szóval egy nagyon szép címlap anyaggal, interjúval jövünk nektek… pár hét” – zárta le a posztját Gabi, aki mindent megtesz azért, hogy ne támadja meg újra a vírus.

„Gabi, mi történt veled?” – kérdezte az egyik kommentelő. „Nem tudom, mire célzol, de nem vagyok beteg, se testben, se agyban, ne aggódj! Köszi a kedves kommentet.”