Az egyik világhírű futballista hetekkel a megjelenés előtt kapta meg a PS5-öt

not image

A T-800-as

2020.október.26 - 08:40

Robert Lewandowski nagyon szerencsésnek mondhatja magát, aki messze a legtöbb játékos előtt játszhat a Sony új konzoljával, a PS5-tel.

Robert Lewandowski nagyon szerencsésnek mondhatja magát, aki messze a legtöbb játékos előtt játszhat a Sony új konzoljával, a PS5-tel.

Heteken belül megjelenik a PS5, a Sony új csúcskonzolja, mely várhatóan hatalmas sikert fog aratni, bár úgy tűnik, hogy a rivális Xbox is igen nagy szeletet kap a tortából a Seriex X és S által, amik szintén igen komoly csomagok lettek.

Az egyik világhírű futballista messze a megjelenés előtt kaphatta meg a Sony új konzolját. Lewandowski egészen kivételes helyzetben érezheti magát, mert csak nagyon kevesen kaptak lehetőséget arra, hogy pár héttel a megjelenés előtt már a PS5-tel játszanak.

A Bayern München támadója így sok millió rajongó előtt élheti át az új next-gen élményt, amit a Sony kínál. A BL-győztes világklasszis támadó az Instagram oldalára rakta ki a képet, amin egy nagy mosoly mellett játszik az új kontrollerrel a kezében.

Mindeközben egyre több és több információt tudhatunk meg a konzolról, így az is kiderült, hogy egy online intelligens hűtés is része a rendszernek, ami miatt nem kell tartani attól, hogy a konzol túlmelegedne.

Többen is idő előtt juthattak hozzá a PS5-höz, akik eddig javarészt nagyon pozitívan számoltak be a gépről. Nem egy híresség mondhatta el magáról, hogy ennyivel a megjelenés előtt játszhatnak a várva várt generációval.

A legtöbb rajongónak még heteket kell várnia, de az eddig megjelent vélemények és információk szerint nem fognak csalódni. November 12. után egy hatalmas őrület veszi kezdetét, majd sorra jelennek meg a jobbnál jobb játékok PS5-re.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This 5eason game has no limits🤪😎 #PS5

Robert Lewandowski (@_rl9) által megosztott bejegyzés,