Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Autós üldözés Budapesten, borulás lett a vége

Vezető engedély nélkül menekült az autót vezető férfi, miközben még csak rendszám sem volt a járművön.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Autós üldözés közben, egy vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi, rendszám nélküli terepjáróval okozott balesetet Budapesten, az I. kerületben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda reggel a police.hu oldalon.

Azt írták, a rendőrök kedden késő este egy rendszám nélkül közlekedő terepjárót vettek észre az V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca kereszteződénél. A rendőrök meg akarták állítani az autót, de annak vezetője továbbhajtott, ezért szirénázva követték. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A menekülő az I. kerületi Attila út és Alagút utca kereszteződésében áthajtott egy piros lámpán, nekiütközött egy másik autónak, majd felborult, miközben nekicsúszott egy taxinak is.

Az autót vezető 38 éves férfit a balesetet követően elfogták. A rendőrök a helyszínelés során az egyik összetört autó sofőrjét is előállították mintavételre, mert felmerült az ittas vezetés gyanúja. A történtek során csak a balesetet okozó sérült meg könnyebben, ezért kórházba vitték.

Fotó policehu
Fotó policehu

(MTI)

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.