Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

A rendőrök elől menekülő embercsempész egy másik kocsiba rohant, nyolcan meghaltak

A sofőr és öt utasa is életét vesztette, valamint a terepjáró utasai, egy 60 év körüli házaspár.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi hatóságok közlése szerint nyolc ember életét vesztette, amikor egy Honda frontálisan ütközött egy Chevrolet terepjáróval. A Zavala megyei seriffhivatal szerint az eset szerdán, a texasi autópályán történt – számolt be a New York Post.

Előbbi sofőrje, egy feltételezett embercsempész a rendőrök elől próbált elmenekülni, amikor az incidens történt, a kocsiban 5 fő tartózkodott, többségük hondurasi állampolgár. A terepjáró sofőrje és utasa, egy 60 év körüli, Georgiából származó házaspár szintén életét vesztette. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Mint írják, az ütközés miatt mindkét jármű ripityára tört, és kigyulladt, sajnálatos mód azonban az utasokért már semmit sem tehettek, a helyszínen életüket vesztették. A rendőrség megerősítette, hogy a nyomozás még tart.

A lap megemlíti, hogy tavasszal hasonló eset történt: márciusban egy migránsokat szállító embercsempész egy 7 éves kislányt és nagymamáját gázolta el, miközben megpróbált elmenekülni a rendőrök elől.

Februárban pedig két tizenéves törte össze az autóját a texasi autópályán, szintén egy autós üldözés során. A rendőrök végig a nyomukban voltak, ám a két fiatal egyre gyorsított, amíg meg nem történt a baj. Az általuk szállított migráns súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Óriási dulakodás tört ki a Yankees-Orioles baseballmeccsen (videó)

Ritkán látni hasonló képsorokat, amik azután alakultak ki, hogy fejbe találta a labda az egyik játékost, aki rögtön összeset.