Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Autóbalesetet szenvedett, az iPhone-ja mentette meg az életét

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A családtagok aggódni kezdtek, miután nem kaptak hírt felőle, ezért az Apple Lokátor (Find My iPhone) funkcióját használták, hogy rájöjjenek, mi is történhetett pontosan.

A San Bernardino megyei tűzoltóság arról számolt be hétfőn, miszerint egy autóbaleset helyszínéhez hívták ki őket Dél-Kaliforniában, ahol egy úttestről letért járművet találtak az oldalára borulva, miután 60 métert zuhanhatott.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A mentési munkálatok során sikeresen kiszabadították az autóban ülő nőt, akit speciális felszerelések alkalmazásával tudtak feljuttatni a kiérkező mentőautóhoz, amely súlyos sérülésekkel szállította kórházba a sebesültet.

„A páciens épp egy családi összejövetelről tartott haza, amikor megtörtént a baleset, s ennek következtében beszorult a járműbe”

– közölték az illetékesek.

Majd a tűzoltóság hozzátette, hogy a családtagok aggódni kezdtek, miután nem kaptak hírt felőle, ezért az Apple Lokátor (Find My iPhone) funkcióját használták, hogy rájöjjenek, mi is történhetett pontosan – írta a New York Post.

Ez alapján kiderült, a nő hol tartózkodik pontosan, s a rokonok felismerték, hogy a családtagjuk éjjel balesetet szenvedhetett, majd rögtön hívták a 911-et, így a mentők és a tűzoltók időben kiértek a helyszínre, hogy megmenthessék a nő életét.