Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Kitakarította autója kesztyűtartóját, nyertes kaparós sorsjegy lapult benne

A kaparós sorsjeggyel pedig egy új autót nyert.

Fotó: Unsplash/KAL VISUALS
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Lucas Swarthout nebraskai lakos még tavaly kora ősszel vásárolt egy Truck$ & Buck$ kaparós sorsjegyet a North Platte-i South Jeffers Street-i Kwik Stopban, majd bedobta a kesztyűtartóba. Egészen február elejéig eszébe sem jutott, hogy korábban vásárolt egy sorsjegyet.

Sőt, valójában egyáltalán nem emlékezett rá, ugyanis autója alvázszámát kereste, ami miatt a kesztyűtartót is kipakolta, ahol rábukkant az elfedett szelvényre. A sorsjegyet lekaparva pedig legnagyobb meglepetésére azzal szembesült, hogy megnyerte a fődíjat: egy 2023-as Ford F-150 XLT 4×4 Crew Cab Flex Fuelt. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A nyeremény átvételénél kissé viccesen megjegyezte, nem volt biztos benne, hogy megtartja-e a nyereménykocsit, amíg meg nem tudta, hogy a lottó átvállalja a jármű után fizetendő adót és a regisztrációs díjat, úgy fogalmazva, „amikor megtudod, hogy nincs semmilyen pénzügyi kötelezettség, ez csak még jobbá teszi az egészet”.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.