Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Az Auchan masszív üzemanyagár-csökkentést jelentett be októberre

Így pedig akár a legolcsóbb is lehet.

...svg content...Fotó: Unsplash/sippakorn yamkasikorn
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Pénzcentrum közlése szerint az Auchan 20 forintos árcsökkentést jelentett be benzinkútjain: a hétvégén a benzin árát csökkentik, mely így 590 forint lesz literenként; majd október 13. és 15. között a dízel literenkénti árát csökkentik szintén 20 forinttal.

A kedvezményes árú benzin október 6. és 8. között lesz elérhető az Auchan benzinkútjain, így pedig az érintett akciós időszakban a 95-ös benzin literje 590 forintba kerül.

Ezen túlmenően pedig a jövő hétvégén, tehát október 13. és 15. között a dízel árát csökkentik ugyanígy 20 forinttal, noha ennek kapcsán pontos literenkénti árat nem lehet tudni, ugyanis a gázolaj új fogyasztói árát csak október 13-án közlik.

Jelenleg pedig úgy áll a helyzet, hogy október 6-tól 630 forint/liter a 95-ös benzin nagykereskedelmi átlagára, míg a gázolaj esetében ez 680 forint/liter.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.