Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Áthajtott a dél-karolinai atomerőmű biztonsági kerítésén egy autós

A rendőrség közlése szerint a környéken lövések dördültek, az autós pedig elhajtott a helyszínről.

...svg content...Fotó: Unsplash/Lukáš Lehotský
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint egy jármű áthajtott a dél-karolinai atomerőmű biztonsági kerítésén csütörtökön: az Oconee megyei seriff hivatalának közlése szerint az incidens csütörtökön este 8 óra után 5 perccel történt az Oconee atomerőműnél.

A hatóságok közlése szerint egy „fehér férfi, aki egy ezüstszínű 2002-es Toyota Camry-t vezetett, áthajtott a kapu kijárati oldalán a létesítmény 183-as országút felőli oldalán”, miután pedig az autó nekiment a felugró barikádoknak, melyeket az üzem biztonsági szolgálatai aktiváltak, a sofőr hátramenetbe kapcsolt és egy földúton haladt tovább. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A Duke Energy biztonsági emberei azonnal intézkedtek és elzárták az autó útját, ám a sofőrt ez sem akadályozta meg, és ezután áthajtott egy kerítésen, miután megpróbálta elütni a biztonságiakat. Végezetül a sofőr kihajtott az erőmű kijáratán, ahol megpróbált nekihajtani egy biztonsági járműnek, melyben egy őr ült.

A sofőr ezután visszatért a 183-as országútra, majd behajtott Pickens megyébe, s több, a Jones Mill Roadon lévő ingatlan területére is, ahol ezt követően lövések dördültek.

A Jones Mill Road területén leadott lövések forrása azonban a rendőrség szerint egyelőre ismeretlen. A Duke Energy közlése szerint az incidensben senki sem sérült meg, és az atomerőmű „biztonságosan működik”.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.