Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Ashanti bombasztikusan szexi bikinis fotó egyenesen tarolnak (fotók)

Fotó: Ashanti amerikai énekesnő, dalszövegíró és producer az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére érkezik a New York-i Barclays Centerben 2021. szeptember 12-én. MTI/EPA/Jason Szenes
not image

Hujber Dávid

2022. július 25. - 01:05

A világhírű énekesnő idomai különlegesek, és egyúttal bátorságot is ad azoknak, akik félnek megmutatni magukat.

Ashanti nagy név a szakmában, aki sok más sztárhoz hasonlóan a 2000-es évek elején robbant be a köztudatba. Igen hamar sztárrá vált, és ez egy olyan időszak volt, amikor heti rendszerességgel jelentek meg az új tehetségek.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Szép időszak volt, egy egészen másfajta zenei kultúrával, ami manapság már csak a múlt homályában létezik. Ashanti a 2000-es évek legelején érkezett meg a nagyok közé, ma pedig már ott tartunk, hogy lassan 42 éves lesz.

Itt nem a kora számít, hanem az, hogy milyen gyorsan telik az idő, hiszen sokakban a szinte tinédzser Ashanti maradt meg Nos, októberben lesz 42 éves, de szinte semmit nem veszített a bájából.

Som-Balogh Edina olyan szexi formában van, mint talán még soha

Ráadásul egy végtelenül különleges énekesnőről beszélünk, akinek imádjuk a hangját. Az Instagramon is népszerű, több mint 7,2 millió követőt számláló sztár bikiniben is erőteljesen fel tudja magára hívni a figyelmet.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.