Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
391,00 Ft
Font
465,53 Ft
Bitcoin
64,703 $

Árpád hídi tragédia: megrázó, mit hallott a súlyosan sérült taxis

Rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett az a taxis, aki egy ámokfutó okozta halálos baleset részese volt.

...svg content...Fotó: Sérült taxi az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Árpád hídon történtek az egész országot megrázták, ugyanis egy ámokfutó két embert ölt meg a féktelen száguldásával. Röviddel a tragédia előtt elrabolt egy taxit Óbudán, majd óriási sebességgel szemben hajtott a forgalommal, és egy vétlen autósnak csapódott.

A Suzukiban egy fiatal pár ült, akik azonnal életüket vesztették a roncsban. Az élettel összeegyezhetetlen sérüléseik voltak, valószínűleg egy pillanatig sem szenvedhettek, egymás mellett vesztették életüket. A balesetet okozó férfi szintén meghalt, rajta sem lehetett már segíteni, elhunyt a helyszínen. Soron kívül Szijjártó Péter nagy híreket közölt a paksi projektről: már 900 ember dolgozik a helyszínen

Közben a taxisok gyűjtést szerveztek, elsősorban a súlyosan sérült kollégájuk miatt, aki ugyancsak a baleset egyik szereplője volt. Szegycsonttörés, sérv a belső szervek melletti rekeszben, izomhúzódások, agyrázkódás és jó néhány seb – ezeket a sérüléseket szenvedte el a 44 éves taxis, Nagy Tamás.

Beszorult a roncsba

Ebben a taxiban testvérpár utazott az unokatestvérükkel, akik mind túlélték a becsapódást. Az RTL a Blikk cikkére hivatkozva számolt be arról, hogy már nincs az intenzív osztályos a taxis, ugyanakkor oxigénmaszkot kell viselnie. „Az utasaim kiszálltak, én viszont beszorultam, ki kellett vágni a taximból. A baleset előtti öt perc teljesen kiesett, csak a becsapódás pillanata van meg, ahogy rám repül a Suzuki.” – mesélte a Blikknek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Sosem felejti el a mentős hangját, majd hallotta, hogy hárman meghaltak. Több mint szörnyű pillanatokat élt át, és még akkor nem is tudhatta, kikről beszél a mentős, majd elkezdett mozgolódni a roncsban. „A kiérkező mentős hangját nem felejtem el, hallottam, hogy azt mondta, »három halottunk van«. Szörnyű pillanatok voltak, fogalmam sem volt, kiről, kikről beszél. Elkezdtem mozgolódni, de nagyon be voltam szorulva”

Még egy darabig hallotta az utasait, később azonban olyan fájdalmai voltak, hogy elvesztette az eszméletét, és csak a kórházban tért magához. A rendőrök a kórházban látogatták meg, hogy feltegyenek neki pár kérdést, ám akkor még az utasaira sem emlékezett az agyrázkódás miatt.

Magyar Péter nem támogatja a Fidesz karanténba zárását

A Tisza Párt vezetője ugyan a Fidesz ellen van, azt semmilyen körülmények között nem támogatja, hogy karanténba zárják a Fideszt Brüsszelben.