Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Megint elképesztő sebességgel száguldott valaki az Árpád hídon (videó)

Hiába a szörnyű halálos baleset, továbbra is száguldoznak a vezetők az Árpád hídon, legutóbb is így tett valaki, aki a felvételek alapján valószínűleg egy BMW-ben ült.

...svg content...Fotó: YouTube/BpiAutósok
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mindannyian emlékezhetünk a hónapokkal ezelőtt történt tragédiára az Árpád hídon, aminek egy fiatal kerékpáros volt az áldozata. Semmiről nem tehetett, csupán rossz helyen volt, rossz időben, ami tragikus módon az életébe került. Az egész országot megrázta a baleset, a nyomozás pedig egyelőre nem zárult le.

Sokan bíznak abban, hogy vétkes sofőr hosszú időre kerül majd a rácsok mögé, és soha nem kaphatja vissza a jogosítványát. Bármilyen ítélet is szülessen, a kerékpáros már nem találkozhat a családtagjaival, ideje korán ment el mások száguldozása miatt. Azóta többen is hasonló módon száguldoztak a hídon, így tett egy valószínűleg BMW-ben ült sofőr is, aki hatalmas sebességgel repesztette el a felvételt rögzítő mellett, így nem kizárt, hogy a teljes szakaszon padló gázon ment.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.