Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Árpa Attila: „Nekem nem kell olyan nő, akinek nincs karaktere”

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A beszélgetés végén pedig Lékai-Kiss Ramóna közölt valamit Árpa Attilával, aki ettől szabályosan ledöbbent, de döntenie kell.

Árpa Attilának ismét volt egy fontos beszélgetése Lékai-Kiss Ramónával, aki mindig igyekszik segíteni neki a döntések meghozatalában. Legutóbb a lányoknak arról kellett szavazniuk, hogy szerintük ki az a személy, aki nem illik Attilához.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Vannak páran, akik több nevet is tudtak volna mondani, ugyanakkor csak egy jelet rakhattak. Ebből kisebb vita kerekedett, és többen csak most szembesültek azzal, hogy mit is gondolnak róluk a többiek.

Fruzsi például keményen odaszólt Boginak, akinek ez láthatóan nem tetszett, és feszültnek tűnt. A balhés este után Attila azt mondta, ez a meglepetések napja volt, ugyanakkor segített neki abban, hogy eldöntse, kik legyenek a következő távozók.

Valószínűleg az erősorrend is változott, így nem kizárt, hogy Attila másképpen döntött volna, ha nincs a fekete rózsás feladat. „Nekem nem kell olyan nő, akinek nincs karaktere.” – jegyezte meg finoman Attila.

A Nagy Ő úgy érzi, könnyebb most a dolga, mint eredetileg lett volna, hiszen látta, hogy egyes lányok hogyan viselkednek. Attila pedig nagyon is figyel arra, hogy egy nő miképpen viselkedik egy közösségben, ráadásul egy nagyon ismert emberről van szó.

Az sem jó számára, ha valaki túlságosan a háttérben marad, ahogyan az sem, ha valaki kavarja az ürüléket, mert ilyen dolgokra nincs szüksége. A beszélgetés végén Attila ledöbbent, mert eredetileg arra számított, hogy csak egy lányt kell hazaküldenie, de Rami közölte vele, két nőtől fog megválni.

Még több bulvár: Gelencsér Timi tökéletes bikiniformája Mexikóból (fotóval)