Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Kiderült, mikor érkezik áprilisban a családi pótlék és a nyugdíj

Mutatjuk az időpontokat.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kiderült, hogy az áprilisi nyugdíjakat 2024. április 12-én, pénteken utalja a Magyar Államkincstár, tehát aki bankszámlára kérte, az már április 12-én hozzáférhet az összeghez. Azok pedig, akik postai úton kérték nyugdíjukat, arra számíthatnak, hogy a nyugdíjkifizetési naptárban rögzített konkrét kifizetési napon viszi ki a postás a nyugdíjat.

Április hónapban ez az időablak az április 12-e és április 24-e közötti időszakot öleli fel, tehát ebben az időintervallumban számíthatnak az érintettek nyugdíjuk érkezésére. Az alon.hu beszámolójából az is kiderült, hogy a következő havi családi pótlékot, gyermekgondozást segítő ellátást, gyermeknevelési támogatást, fogyatékossági támogatást, vakok személyi járadékát 2024. április 3-án utalják. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Fontos megjegyezni, hogy a banki jóváírás várható időpontja április 3., szerda lesz; míg a családi pótlék postai kifizetése esetén várhatóan az azt követő 2-4 munkanap múlva érkezik majd meg az érintettek számára.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.