Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Apple Pay Later: hatalmas változásra készülhetnek egyes felhasználók

Mostantól minden amerikai állampolgárra érvényes az új rendszer.

Fotó: Unsplash/Firmbee.com
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A szolgáltatás a nevéből adódóan részletfizetési lehetőséget kínál felhasználóinak, így az arra jogosult ügyfelek az Egyesült Államokban az Apple Pay segítségével végrehajtott vásárlásukat négy egyenlő részletre oszthatják fel hat hétre, mindezt kamat és plusz díjak felszámítása nélkül.

Érdekesség, hogy egészen mostanáig az Apple Pay által kínált rövid lejáratú, „vásárolj most, fizess később” (BNPL) nem volt hatással a hiteljelentésre, ez azonban hamarosan megváltozik. Az Experian az Apple-lel együttműködve ugyanis mostantól a felhasználók BNPL-információit is közzéteszi majd a hiteljelentéseikben. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Az Apple Insider értesülései szerint ezzel az Apple Pay Later az első olyan BNPL-szolgáltatás, melynek adatai megjelennek az Experian hiteljelentéseiben. Február 28-tól az Apple Pay Later szolgáltatáson keresztül nyújtott hitelek BNPL megjelöléssel jelennek meg az Experian hiteljelentéseiben. Míg a meglévő hagyományos hitelpontszámok nem tükrözik ezt a változást, a következő hitelpontozási modellek akár be is építhetik ezt.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.