Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Anthony Mackie: ezentúl nem Amerika Kapitány fogja vezetni a Bosszúállókat

TÉMÁK:
#jövőkép
Fotó: MTI/EPA/Hannah McKay
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Noha A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban Sam végre megkapta a korábban nem vágyott elismerést, és ő lett Amerika Kapitány, a színész most megszólalt a karakter jövője kapcsán.

Anthony Mackie nem gondolja, hogy az MCU 5. fázisában, a Multiversum Sagában Amerika Kapitány vezetné a Bosszúállókat. Mint ismert, karaktere, Sam Wilson vállára ólomsúllyal nehezedett, hogy elveszítette legjobb barátját, Steve Rogerst, az igazi amerikai hőst.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Noha A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat utolsó részében Sam Sólyomból Amerika Kapitánnyá vált, fontos megjegyezni, hogy a karakter nem rendelkezik szupererővel. Ennek okán pedig szinte borítékolható, hogy nem fogja átvenni a néhai Steve szerepét vezetőként a Bosszúállók csapatának élén.

Noha azt gondolhatnánk, hogy a sorozat történései miatt az új Amerika Kapitány nagyobb szerepet kap majd a Kang-dinasztiában és a Bosszúállók: Titkos háborúban, úgy néz ki, hogy ő is csak egy tag lesz a csapatban, nem pedig annak vezetője.

Ez várhat az új Amerika Kapitányra

Az új Amerika Kapitányt alakító színész, Anthony Mackie az Empire magazinnak adott interjújában ejtett pár szót karaktere várható jövőjéről, az MCU 5. fázisának közelgő filmje, az Amerika Kapitány: Új világrend kapcsán. Mackie is rámutatott, hogy Sam nagy eséllyel nem lép fel új vezetőként a Bosszúállók élén:

“Sam az egyetlen karakter, akinek nincsenek szuperképességei. Ő csak egy átlagos fickó, aki egy rakás fura fickóval lóg együtt. Mivel New Orleans-i vagyok, volt már részem pár verekedésben. És elmondhatom, hogy a szív és a karizma soha nem segített a harcban. Általában csak megvertek. Szóval ez elég komoly problémát okozhat, amikor olyanokkal harcolsz, mint Thanos.”

A színész ezt követően elárulta, hogy milyen szerepet tölthet be a jövőben Sam a Bosszúállókban:

“Azt hiszem, neki teljesen másképp kell a színpadra lépnie, és meg kell határoznia, hogy mit jelent jó fiúnak vagy rossz fiúnak lenni, azok alapján, hogy milyen döntéseket hozott. Szóval, én inkább egy humanitárius Kapitányként látom őt, szemben egy markáns Kapitánnyal.”