Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Annyira szexi Balogh Edina, a Barátok közt egykori sztárja, hogy szóhoz sem jutunk tőle

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Valóban a sokk kerülget minket, mert ez a vagány összeállítás egyrészt nagyon jól áll Edinán, másrészt egy igazán trendi szettről beszélünk.

Balogh Edina is tipikusan az a színésznő, akiről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, és nemcsak a tehetsége miatt. Egy igazi nő, aki nemcsak kortalan, de rendkívül vonzó is, és időről időre brutálisan erős a megjelenése.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Egy ideje nem láthattuk ilyen vagány ruciban, de most nagyon odatette magát Edina, aki nemcsak hercegnőként, hanem menő rocksztárként is sikeres lenne. Elvégre színésznő, bármit el tudna játszani, de ez a „szerep” szinte rá íródott.

Egy ideje már főállású édesanya is, noha mintha csak tegnap lett volna, amikor 2003-ban Miss World Hungary volt. Azóta országos hírnévre tett szert és a Barátok köztben hamar az egyik kedvenccé vált. Furcsa belegondolni, hogy lassan húsz év telik el a szépségkirálynő-címe óta.

Olyan szexin forgatja a csípőjét Opitz Barbi, mint egy vérbeli latin táncos

Ami még inkább „sokkoló”, hogy idén júliusban lesz 37 esztendős, de ebből az évszámból semmi nem látszik rajta. 2004 óta aktív a szakmában, és nem lehet kérdés, hogy a leghíresebb szerepe Nádor Kinga volt.

2008-ban még a Zenthe-díjat is megkapta, ami egy újabb szép elismerés volt számára, mint a legcsinosabb színésznő. Hiába telt el több mint tíz év, még mindig az egyik legcsinosabb, és nemcsak a színészek közül.