18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Horrorisztikus baleset: kritikus állapotban van a világhírű hollywoodi színésznő, megégett a tese (videó)

Fotó: Unsplash/Anne Heche
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 6. - 06:05

Súlyos autóbalesetet szenvedett Anne Heche, akinek most az életéért kell küzdenie, és egyelőre nem tudni, milyenek az esélyei, de kritikus állapotban van.

A súlyos baleset pénteken történt Los Angeles Mar Vista negyedében, amikor egy nő egy háznak hajtott az autójával, majd a jármű és az épület is kigyulladt. Nem sokkal később kiderült, hogy a balesetet szenvedett nő a világhírű színésznő Anne Heche.

A CNN azt írja, hogy az autó vezetője nagy sebességgel haladt, amikor letért az útról, majd egy lakóháznak ütközött. Ezt már a helyi rendőrség sajtószóvivője erősítette meg az incidenst követő órákban.

Az ütközés következtében az autó lángokba borult, a vezető pedig égési sérüléseket szenvedett. Felvételek is készültek a megégett sztárról, ahogyan épp tolják be a mentőautóba, miközben felül, valószínűleg sokkos állapotban.

A hatóságok bejelentették, kritikus állapotban szállították kórházba a sérültet, addig a tűzoltóknak több mint egy órájukba telt, míg teljesen el tudták oltani a lángokat. A TMZ azt írja, a sztár száguldozott a baleset előtt, rögzítették is a kamerák, ahogyan a lakónegyedben valószínűleg messze gyorsabban hajt a megengedettnél, ami életveszélyes volt.

Arról is kikerült egy felvétel, hogy közvetlen az incidens előtt nekihajt egy lakópark garázsának. Nem sokkal később egy közeli háznak csapódott, bárkit megölhetett volna, de úgy tudni, hogy csak ő sérült meg a balesetben.

A lakópark lakói igyekeztek megakadályozni, hogy továbbhajtson, felszólították, szálljon ki a járműből, de inkább hátramenetbe kapcsolt, majd elszáguldott. A következő pillanatokban pedig jött a csattanás, a lángok pedig elnyelték a házat.

A TMZ úgy tudja, hogy az orvosok a színésznő kritikus állapota miatt nem tudják megvizsgálni, volt-e a vérében alkohol a baleset idején. Intubálni is kellett, de várhatóan életben marad, viszont arról nincs információ, pontosan milyen mértékben szenvedett égési sérüléseket, bár a videóban is látni az elszenesedett ruháját, miközben hirtelen felül a hordágyon és csapkodni kezd. Az egyik felvételen egy piros kupakos üveget is látni, ami úgy néz ki, mintha egy üveg alkohol lenne, de egyelőre ezt sem erősítették meg.